Kickstarts.

Hej! igår åkte jag till min älskling gumma vid sju tiden. Var ute i det fina vädret tog bilder och sen blev det spendera kvällen med the wanted killarna och massa annat. Vi sa god natt vid fem tiden, tror jag.. och vaknade vid elva. idag åkte jag hem från henne vid fyra tiden och direkt när jag kom hem blev det ta det lugnt och sen köra i gång med lite träning. Nu sitter jag här och redigerar bilder + lyssnar på musik såklart!
ha det skönt! Peace.


Elin♥

The Mess I Made.Hej, idag är det ännu en dag i Juli. Men snart är vi i Augusti, tiden går snabbt.
Man sitter på golvet med gitarren i knät och plingar lite och helt plötsligt är man någon annanstans, när man sedan öppnar ögonen är det nästan mörkt. Mitt lov har varit både bra och halft jobbigt. Men det är inte slut än och mer roliga saker ska hända, eller det har jag bestämmt mig för iallafall. Har fått spexkatalogen också, hahah! Mycket underhållande kan jag ju säga. igår åkte min kära vän Matilda hem ifrån mig efter att ha sovit här i två nätter :) Senare på kvällen blev det dra på kalas till Ida och Lisa. Imorgon är man kanske hundvakt åt sötnosarna här borta. Elin kanske kommer hit får se lite hur det blir med det, saknar dig!
kram.

All The Wrong Places.

Några bilder på min favorit katt, zorro. Klockan tolv satt man tyst på sitt rum och bad för alla människor i norge. usch säger jag bara. Tänk att det finns sånna sjukamänniskor. Man undrar vad som har blivit fel hos honom. Han hade planerat allt detta i nio år. När jag tänker på det, norge känns så långt bort men det är det ju inte egentligen. Hur kan man bli så ond? Hur kan man vilja döda så många människor bara för att man inte själv är nöjd? Förstår inte hur.. Nu är han iallafall i fängelse. Fler människor kunde se onskan i hans ögon samtidigt som han gick med ett leende på läpparna. Man får ju panik!
Vädret suger idag också. Ville gå och bada men det blåser väldigt mycket så skiter it.
kram.