Keep.

Nu sitter man här i skolan. Solen skiner. Min kära underbara vän ligger här bredvid mig och blundar. Hon ser så himla fridfull ut. Jag vill också bara kunna stänga mina ögon. Stänga ute allt runt omkring mig. Men det kan man ju inte. Man lever i en värld där man är en i mängden man liksom går och går försöker göra en skillnad, men inget händer. Man sitter där med ett frågetecken över huvudet. Känner mig ibland som en Sims gubbe. Som om det är någon som säger åt mig att jag måste göra si och så. Som jag inte har någon frivilja. Alltså klart jag har det, men alltså ibland så undrar man ju lite.. Man försöker att kämpa sig egenom livet, men ibland finns inte orken. Man nu är jag på den här jorden och jag tänker stanna! 
 
 
 

Iris.

Nu är det över ett år sedan jag och min kära vän Carolin spelade in den här låten tillsammans. Man har ju ändrat sig den del. Tänkte att de var ju ett tag sen jag la upp den så för er som vill och så, lyssna på! :) 
 

Reality Is An Illusion.

Nu var det ett ganska bra tagsen jag skrev här. Jag har verkligen inta haft varken tid eller inspiration till att låta mina tankar komma hit. Men jag tänkte att det är ju ändå fredag så jag får väl passa på att skriva lite ändå. 
Nu är det inte långt kvar tills man slutar 2:an. Alltså det var ju inte längsen man började 1:an! :o Tiden går som sagt väääldigt snabbt, men det har ändå hänt så mycket att det nästan är skrämande om jag ska vara ärlig. Liksom jag har gjort och sett saker som jag trodde jag aldrig skulle få göra/ uppleva. Men de har hänt. Jag har mognat enormt mycket.. Eller alltså jag är ganska omogen men när det kommer till mitt tänkande så är jag ganska smart och ser saker på ett helt annat sätt och perspektiv. Jag har lärt mig sååå sjukt mycket på så kort tid ändå och jag ångrar inget som jag har gjort än så länge. Allt har varit något speciellt för mig.