Party.

Igår var jag på inspeling av en ny film som en vän till mig ska göra. Fick förfrågan i förrgår kväll (23.00) om jag dagen där på ville ta mig till Lidköping och vara statist i en film. Jag tog med mig Elin och vi drog dit. Gick upp vid 6.. Trötta som vi är klarade vi oss att ta oss dit i en bra tid! Det var verkligen en upplevelse och folket var väldigt trevligt och det var kul att ha gjort något sånt här. Sen när vi var klara där tog vi oss en trip vidare och överraskade min nära vän Oliver där han jobbar på en hamn. Åkte buss typ i 6 timmar den dagen kändes det som. Haha! Men så kan det vara. Idag ska jag ut med älskade Elin och röja som aldrig förr! Imorgon blir det nog också det och på lördag! Nuuuu kör vi!!
 
 

Nordens Ark.

 Hejhej! För några dagar sedan åkte jag och min familj till Nordens Ark. Det var super mysigt. Jag har mer bilder men har bara redigerat några än så länge och självklart är det på kattdjuren. Alltså det var så underbart när jag såg dessa varelser. Jag fylldes med lycka inom mig och sken upp som en sol! Kunde dött lyckligt där om en av dom dödade mig. Jag fick mig egen uggla också. Tror jag ska döpa den till Hedwig bara för att jag kan. Sen hade dom som matfestival i Uddevalla så vi gick och myste runt där på kvällen. Jättemys!
 
 
 
 
 

Hjo.

 
Bilder från hamnen. Alltså åh, det var så mysigt. Kramade om grabbarna i Neverstore. Alltså när man har följt med  dom enda från början blir det så att man bara vill krama om dom och säga hur grymt bra dom är! Vädret var helt underbart verkligen! :D