superman.


Jag känner mig som han den där grabben .. Superman :D
Det var typ för några timmar sen matilda åkte hem och jag spelade en låt som jag hade skrivit till henne, hoppas verklgen att hon gillade den. Men det lät som om hon gjorde det :) Jag är så stolt över mig själv, vågade sjunga tre av mina egna låtar. Jag brukar hålla allt för mig själv, men nu när jag spelade och sjung släppte det något innom mig, det känns skönt :D Jag håller på att rensa massa på min dator, så den ska gå snabbare. Sen ska jag kolla på roliga klipp med grabbarna i All time low :D Efter det blir det engelska och no. Inte ens i helgen får man vara ledig.. Hur mycket ber dom inte av oss egentligen? vi har faktiskt en fritid också men, det tänkter väl inte dom på. hejdå och lycka till med era liv. /emma.

23januari, mitt liv började då.hejhej.
Det har hänt så mycket nu så jag har inte kunnat sitta vid datorn -.-
Den 23 januari blev man 16 år, jag känner mig fortfarande liten ju. Fick massa fina saker, en av dom bästa var den fina låten som Matilda skrev till mig :) Jag är jätte glad för exakt allt. Fick annas gammla kamera stort + :D
Kommer lägga ut bilder så snabbt jag har fått sladden. Så den dagen blev lyckat förutom stackars lisa som inte mådde så bra. Sen i skolan har man flummat runt i sin egna bubbla och varit helt borta. Men tur så har man så fina vänner så dom bryr sig nästan inte om att jag är borta för det är dom med :) I torsdags var vi på konstmuset och kollade där, sen efter skolan blev det sång på musikskolan, jag fick skrika allt vad jag hade nästan :D Min lärare tror på mig och jag tror att jag kommer klara detta, men om jag inte kommer in blir jag mega besviken.
sist men inte minst så har vi skolan igår, fick inställd engelska (skulle jobba hemma)
jag följde med Sofie hem och vi åt lite sen hjälpte hon mig lite med att visa mig några knep på bloggen:D
Det är alltid lika kul att vara med henne, honn är värre än mig :D haha!^^
Idag blir det dra i väg på kalas till ida. / kram emma.