Breakeven.

Hejhej, idag blev det sitta ute i solen och spela gitarr. Det känns verkligen som sommar nu, eller iallafall idag. Någon gång i veckan får jag reda på om jag har kommit in i skara eller inte. hoppas verkligen på goda nyheter. Min matilda gumma är i Malta och har det gött, saknar henne som bara den, men tre veckor kommer nog gå snabbt. Elin gumman åkte hem från mig igår, vi hade det massa kul, det blev nörda youtube nästan hela kvällen tills hon åkte hem. som sagt så har jag börjat med min träning och jag och elin ska nog börja på gym tillsammans. så får se om det blir någon skillnad sen.
/kram."I'm still alive but I'm barely breathing
Just prayin' to a god that I don't believe in
Cos I got time while she got freedom
Cos when a heart breaks no it don't break even."

Made.

"Cos if I had to save someone
I'd still save you
And if I had to pray for someone
I'd pray for you."


~ I'm looking at an angel
And believe me when I say
She got that whole place glowing. ~

Time-BombNu är det så att jag är en människa som älskar kakor och goda saker. Men får alltid ont i magen när jag äter för mycket. Nu har jag bestämt mig för att jag ska sluta äta bullar,godis, alltså onyttiga saker.
Det kommer att bli en kamp, men måste försöka måste börja med att springa, cykla eller något som får mig att komma i form. Alla säger till mig att jag är fin men jag känner mig inte fin i mina såkallade "kurvor".
Visst märker jag att killar kollar.. äldre män. Men alltså det behöver ju inte betyda att jag är fin. Jag har börjat finna mig i hur jag ser ut men nu vill jag få lite mer muskler få bort lite extra fett.
Så nu över midsommar kommer jag nog få ännu mer extra godsaker ner i magen men där efter blir det inget flöt.
Imorgon kommer Matilda hit och ska fira midsommar med jocke,emil och min andra bästavän Elin! :) Nu måste jag redigera klart bilder och lyssna klart på All time low's nya skiva sedan blir det nog lite sims och sedan sängen!
/ Kram.