Illusion.

 
Dagarna går fortfarande framåt. Min älskade Elin är i London just nu. Hoppas verkligen hon får det mega bra. Själv så ligger jag här i sängen och myser till härlig musik. Men kanske kollar på en film. Fast nä, jag är trött. Borde sova. Var i kyrkan förut och lyssnade på mina kära klasskompisar som sjöng, grymt bra var dom! Den här dagen har varit lugn och mysig. Imorgon kommer den också vara det förhoppningsvis så det kommer nog bli bra. Så godnatt med er, ha det bra! 

Ba Ba Ba.

 
Hejhej! En emma här som tänkte dela med sig om lite gott och blandat :D Jag mår inte så speciellt bra egentligen.. Men försöker att inte visa det även om det är grymt jobbigt att vara som vanligt. Men det är bättre såhär. Vill inte gå runt och visa att jag är förvirrad och trött.. på allt. "Men annars då? Jo, tack det är bra." Det är så jag svarar, varför gå in på detaljer när man inte riktigt vet svaret själv? Bilden på mig som jag lägger ut här nu. Den visar bara på vad jag inte orkar med just nu.. min kropp. Försökte få fram ett leende iallafall :) (åh, så duktigt av dig emma) *klapp på axeln* Men nu ska jag plugga.. det enda som händer i mitt liv känns det som.. Så hej då. 

One Day.

      
Hej! Sitter här och kollar på youtube klipp, så himla roligt när man hittar folk som är grymt begåvade :D Men nu ska jag sova, imorgon blir det utveckligsamtal, och mina ögon går i kors just nu så.. Herråååå! :)