Live While We're Young.

Hej nu var jag här igen! :D Har inte haft tid att sitta och skriva. Det händer så mycket hela tiden. Dessa två veckor har varit så sjukt udda och har aldrig varit med om det här förut. Inte varit så spontan någonsin tror jag! Men det känns bra! :DD Jag mår bra, för en gångs skull kan jag verkligen säga; Jag mår bra! :D  
 
 

Frisk.

Hej! Då var man en frisk tjej igen. Yay för att vara tillbaka till skolan.. Jo men jag har saknat alla, och de är skönt och inte vara hemma hela tiden. Men känner mig bara såå stressad med allt. Vilket är inte alls bra för mig. Jag behöver bara bli av med allt.. NU. Tänk till sommaren bara åka iväg med vännerna till olika ställen inte behöva tänka på tiden eller någonting. Bara göra de som känns bra och göra så man själv mår bra. Så ja tack, ge mig sommar nu :) 

" And you can tell everybody this is your song
It may be quite simple but now that it's done."

"Party Hard".

 
Party hard, yeah right! Det är de jag gör nu känner jag. Har hög musik, äter hur mycket som helst och bara njuter. NEJ, det är absolut inte det jag gör. Jag kan knappt inte äta något för de kommer upp direkt. Jag klarar inte hög musik för då känns det som hjärnan ska explodera. Lever på activia. Har inte ätit riktig mat sen i fredags, men igår fick jag faktiskt i mig lite mat. Så nu känner jag mig faktisk bättre. Så får se om de blir skola imorgon eller inte. Men ska försöka tror jag. Om det inte blir så att jag spyr eller svimmar eller något. Men det ska jag nog slippa nu!