Finally I've Become The Hunter.

~"Hunting for the love I am worthy of"~
Hej, oja de är jag på bilden.. fick för mig att göra mig till vampyr.. visst de är mycket redigering men mycket är äktavara också^^ Så igår blev de kolla klart på Iron man 2, sedan blev de städa och greja lite. När vi var klara med maten blev de förvandla mig själv till vampyr xD Idag blir de nog vara med Matilda min vän, har inte varit med henne på jätte länge.. saknar henne :D <3 Nu ska jag tvätta mitt hår och sedan blir de spela gitarr :) /peace.

Down To The Ground.

Heej! Nu har jag inte skrivit här på ett tag ju.. inte okej! Förra helgen kollade jag på Johnny English, så grymt braa! Igår hade vi Öppethus på Katedral, sjöng fyra låtar med Mop's ettor :D väldigt kul, fast låtarna sitter kvar i huvudet nu och de är väldigt jobbigt -.- Höst lov nu då! Awesome^^ I morgon blir de åka till Jönköping, yeah! xD Ha det super människor.

Only One.

Ignorera att jag ser helt muppig ut.. i mössa^^
Hej, idag har dagen varit väldigt bra.. förutom att de har regnat. Men tänk sen när de snöar.. man får gå och kämpa sig igenom. Jag längtar inte tills dit men ändå är de mysigt med snö.. om man är inne eller fotar fina bilder. Eller när man har varit ute i kylan så går man in och tar på sig myskläder och sedan varm O'boy. Inget kan bli bättre än det.. Jo de kan bli så mycket bättre än de.. Allt skulle bli så mycket bättre och lättare om man hade den speciella bredvid sig. Men de kommer nog dröja ett tag till, tror att de jag faller för är blyga killar och då blir allt pinsamt.. Man vet inte vad man ska säga men allt känns ändå så gulligt.
Nu ska jag snart fixa och så tills i morgon, ha det underbart!
Hoppas att jag inte förstör era dagar genom att jag skriver.. höhö^^
/Emma.