The rush.

Att skriva texter är helt underbart men att sitta och lyssna på sin egna låt om och om igen gör så att man nästan exploderar. Men det kommer nog bli bra i slutändan.. vi tänker positivt iaf! Idag ska den in till musikfestivalen och vi har några timmar kvar.. men detta blir awesome! Nu ska jag spela in sång snart. Ha de bäst ^^
 
 

This Is Gospel.


Nu har jag varit sjuk i en vecka typ.. ÄR FORTFARANDE SJUK! VAD ÄR DET HÄR FÖR SKIT ELLER?! :cc Blir ledsen, vill vara frisk.. Kan liksom inte ens andas känns de som.. Går på alvedon och hostmedicin, yey!^^ Men det är iaf lite bättre än vad det har varit, men trodde jag började bli frisk i fredags men nej.. då blev de värre :( åhhh orkar inte! Aja, idag har jag tagit tag lite i mitt rum och nu luktar de gott och inte en såndär sjuk lukt.. Så ska kasta mig in här i duschen nu och sen ska jag spela LOL, har inte spelat det på mega länge så ikväll/natt kör vi! :DD ha de bäst! 

The Rush.

 
Att trycka ner foten på gaspedalen att höra hur motorn får arbeta, sedan bara dra iväg. Vilken fart, vilken kick! Att känna att hjärtat börjar pumpa att känna att man har kontroll och att man vet vad man gör. Det känns bra. Det känns underbart. Jag har kontroll. Jag har.. Nästan kontroll på allt.. Bara spinna runt, ser avgaserna från bilen bli som stora moln. Känna lukten. Man är inte rädd man är pumpad och glad. Så himla fri!