Don't Let Me Fall.

Vet inte vad jag ska skriva, allt känns tomt, känns som jag har förlorat något.. något som betyder så grymt mycket. När folk säger att de inte klarar mer, förstår jag vad de menar, jag förstår sorgen och smärtan de bär inom sig.
Man vill att allt ska försvinna man vill skrika men de går inte och ingen hör en. Man vill helt enkelt bara försvinna bort från allt.

We’ve got all the time in the world.

Hejhej!
Nu försöker jag piggna till efter sjukligheten, men känner mig fortfarande inte helt okej. åkte hem i fredags näst sista lektion. Skolan idag har man varit helt seg och lektionerna har gått långsamt. Men imorgon är det studiedag, gött! Till helgen kommer The wanted till danmark, hade tänkte att dra dit, men tydligen får jag inte :( korv! men så fort de kommer till sverige får jag dra dit och ska dra dit för att se dem :D så det är nice. nu ska jag jobba ikapp med lite saker som jag kommit efter med. ha det bäst! / emma.

Don't Let Go.

Hej, förlåt att jag inte har skrivit på ett tag. Det har hänt väldigt mycket och man har inte orkat skriva och lägga ut något, men nu när jag har fått min Macbook pro så känns de bättre:D så ska försöka att fixa spotify och photoshop så det blir mer kul, och sedan när man får logic så blir det nog skit bra :D måste även säga att min klass är en bra klass än så länge och jag tycker det går mycket bra i skolan. förutom att man har varit sjuk och borta i några dagar, men annars tummen upp! :D
ha det nice/ emma.