Summer Times.

Folk säger ge de tid, men det är ju allt jag gör. Det händer inget. Allt går så fort att de inte händer något. Det går för snabbt att man inte hinner se eller reagera på vad som händer runt om en. Vill bara att allt ska sakna ner lite, mår dåligt över att tiden går så snabbt. Visst på ett sätt är det grymt häftigt att vara 18 och man får göra massa spännande saker. Men jag känner mig inte redo, inte redo att släppa taget om allt. Vill inte. Känner mig som en helt ny människa. Känner mig inte som mig själv längre. Det känns som jag har flera personligheter inom mig som sakta kommer ut ur mig. Det är både positivt och negativt. För den ena som kommer ut gör så att jag vågar mer, den hjälper mig genom att släppa taget och bara leva livet. Men sen kommer den andra som försöker dra mig tillbaka så jag blir den tysta tjejen som inte orkar någonting, skiter i allt. Men sen har jag en till som jag känner igen väldigt väl.. Den som får mig att må helt awesome, trodde jag hade tappat den men nej, den finns med mig hela tiden, den bara gömmer sig bakom alla andra, för visst den är lite blyg av sig men den gör mig hel. Jag har inte tappat taget om mig själv, även fast det låter som det. Men jag får kämpa lite extra ibland för att inte glömma  att ta hand om mig själv däremot. 
 

The Art of Getting By.

Idag är det måndag, för en gång skull känns det bra att det är måndag. Inga lektioner, kunde sova ut, verkligen sova ut! Behövde inte känna den där jobbiga känslan att gå till skolan. Visst jag gillar skolan, men ibland så blir det för mycket med skolan. Sen så känner jag så exakt varje måndag, vilket är jobbigt. Men aja, jag är glad. Jag är faktiskt glad idag, tror det beror på en vis person om jag ska vara helt ärlig. Vi får väl se vart detta leder ;) 
Nu ska jag sätta mig i lugn och ro och göra lite läxor. Göra läxor utan att känna mig stressad utan att behöva oroa mig med att dom ska in imorgon..fast dom skulle ju egentligen varit inne förra veckan xD haha! Jag funderar på att kolla på en film, en film som gör så att jag verkligen tar tag i läxorna. En film som verkligen gör det är The art of getting by. En väldigt bra film, med många olika känslor. Så som han känner, så känner jag om nästan allt. Kanske dags att se den filmen igen, det var ett tagsen jag kollade på den och den kanske kan få mig att öppna ögonen lite mer. Hej då.