En vanlig dag såhär i sommar vädret!

Igår gick jag upp en superbra tid, åt en nyttig och stor frukost. Sedan när man hade suttit där och mumsat på flingorna sätter man på CD-spelaren på nästan full musik. Pappa ute och grejar i trädgården, mamma jobbar och syster sitter nere på sitt rum. Jag hade hela övervåningen för mig själv! *wopwop*. Börjar köra stor städning på mitt rum gick igenom garderoben och hängde upp massa kläder som har legat i en stor hög den senaste tiden. När jag sedan var klar med det gick jag vidare i huset och fixade lite här och där. Dansade runt som en galning, men yolo ingen såg liksom! xD Syster kommer upp skrikade på mig "Emma! Emma! Kom ut och sola med mig!" Såklart jag ville ut i solen, men för en gångs skull så ville jag gå runt och greja och plocka i huset. Men jag sprang ner med några skridskor som hade stått här uppe i vägen och massa. Kände att jag ville få bort dom. Det är ju faktiskt sommar nu! Byter om och drar mig ut i solen med syster. Hinner ligga i kanske en halvtimme och jag börjar känna hur det typ ångar från mig, "Anna, jag klarar inte mer!" Går och hämtar lilla håven och håvar i våran lilla pool som det var 22 grader i. Går runt där och känner hur det blir skönare och skönare. Pappa kommer och joinar mig. Anna är för feg, hon tyckte det var kallt. Är där i väääldigt länge, går upp somnar på handduken, vaknar av att jag är helt torr! Helt underbart, sommaren är här! 
Jag följde med mamma och handlade senare på kvällen, det var som om man var utomlands så himla gött! Kunde gå runt i shorts och linne, visade lite hud och fläsk men är man biff så är man! : D När man kommer hem gick man ut och la sig lite till. Men upptäckte att de blev lite för mycket så spenderade hela kvällen/natten med att skypa med en person. Vi var uppe till klockan 5. Så nu i morses när dom försökte väcka mig vid 9. "Fuuuuu er låt mig sova!" så lät det typ. Men gick upp åt frukost, gick ut la mig en timme, gick in dammsög hela övervåningen, vid 11/12 gick jag och simmade 20 längder i den stora poolen, så gött! Det var 21 grader helt underbaaaaart! : D Nu är man nyduschad och allt ser bra ut. Klockan 4 kommer min älskade Elin hit och ska fira midsommar. Läääängtar! Kommer bli awesome! : D Men nu ska jag fixa mig lite. Till er som läste allt; Ni är AWESOME! : D Puss och kram på er, mer såna här fina historier blir det troligtvis! : D
 
 
 

One Way.

Nu har sommarlovet kommit och här kommer lite bilder bara för att jag inte orkar skriva! ^^ 
 
Jag, Micah och Matilda tog och åt lite mumsiga grejer.. (dom åt mest) ^^ sen gick vi för att se balen! Så himla fina var alla, synd bara att vädret var lite tråkigt. Men solen kom sen! c: 
Micah borde bli modell c: <3
SNYGG VÄN MAN HAR! ÅHH BLIR GALEN, ÄLSKAR BILDEN PÅ AMANDIS! <3
Balen när dom står och ler och kollar ut över oss andra. Tror dom känner att dom äger hela världen där uppifrån! 

Drog först till skolan en snabbis med Micah och Matilda. Vi hade lite ärende att göra där! Sen packade vi med oss pannkakor, mackor och chokladbollar för att sedan ta oss en spontan tripp till Göteborg! c: 

Ja.. Micah var det trevligt där inne? xD haha, nä men de såg fint ut.. Tralalalaaaa...
Det var väldigt mysigt och gör gärna om det igen! c: SOMMARLOVET HAR REDAN BÖRJAT BRA! :D