I Want.

Tjohhhfräääääääs, eller något! ^^
Idag hade vi ljudproduktions prov, får  väl hoppas att de går bra.. men de gör de nog inte! :/ Imorgon har vi matteprov, Vill inte! :c orkar inte ha massa skit ämnen, kan man inte bara få slå igenom som en stjärna och få göra de man vill? :) Vill kunna åka iväg till nya ställen med en gitarr :D Att ha någon vid ens sida skulle inte vara helt fel. Haha! Men nu är de som det är och man får väl stå ut med allt ! Ha de Gött! :D

Gotta Be You.

Tjenaa!
Skolan idag har varit helt okej, har varit död nästan hela dagen, men annars Super! Idag när jag kom hem kommer mamma med One Directions skiva!! Gahh, blev massa glad, plus att den är signerad av pöjkarna själva! :D WOW! Nä, nu låter jag som ett galet fan, och nej de är jag inte! De är grymt begåvade och verkar vara så härliga, de är sig själva och de älskar man med dem! Nu ska jag återgå till läxor med musik i öronen, visst deras skiva är inte så mycket rock (hade velat ha lite skrik) men de är helt okej ändå! :D / bye.

You Can Find Light In The Darkest Of Times.

HEJHEJ! :D Idag var de måndag igen.. Sista lektionen blev Glee på engelskan, mycket trevligt :) Just nu sitter jag och ska kolla lite i logic för just ja vi har prov på onsdag, korv! Plus att vi har prov på torsdag också, i matte :c Jag gillar inte prov. Det är ärligt de jobbigaste jag vet, blir så himla nervös. Men de blir nog bra i slutändan. Nu ska jag sitta och lyssna på våran ensambel låt, mycket text :/ men de kommer nog bli nice :D Ha de super! :)